Zoekt u een Sanitair, verwarming, airco, ventillatie, Hasselt in Hasselt? Dan vindt u het bij Sanitair Muermans bvba Hasselt in Hasselt

Sanitair Muermans bvba Hasselt

Op zoek naar een sanitair installateur in Hasselt? Met meer dan 40 jaar ervaring in het plaatsen van verwarming, sanitair, airco, ventilatie en terrasverwarming bent u bij Muermans op de juiste plek!

Wie zijn we

Muermans bvba is een sanitair installateurbedrijf gevestigd te Hasselt, dat in 1969 werd opgericht door Stefan Muermans.  In 2007 nam zijn zoon Koen Muermans het bedrijf over.

Tijdens al deze jaren hebben zij de nodige 'know how' en ervaring verworven op het gebied van sanitair en verwarming.

Onze firma is dus in de eerste plaats gespecialiseerd in het plaatsen van centrale verwarming.Dit kan zowel voor nieuwbouw als voor renovaties, mazout of gas en naargelang het budget of wens van de klant.

Bij Muermans bvba kan u steeds rekenen op een correcte na-service, zoals het jaarlijkse onderhoud en herstellingen door ervaren vakmensen.

Verder bestaan onze activiteiten ook uit  plaatsen van de sanitaire installatie, zowel de totaalinrichting van uw badkamer als sanitaire herstellingen.

Naast dit alles kan u bij ons ook terecht voor klimaatregeling en ventilatie , terrasverwarming en airconditioning.

Ons Team van installateurs zijn steeds 'up to date' over de nieuwste technieken en worden regelmatig bijgeschoold om U steeds op de juiste wijze, met de juiste gereedschappen en materialen van dienst te kunnen zijn.

 

 

 

Contacteer Sanitair Muermans bvba Hasselt

naam en voornaam

* (verplicht)

e-mailadres

* (verplicht)

telefoonnummer

Vragen/opmerkingen

 

 


Vergelijkbare handelaars

BrouxWeb Webdesign Hasselt BrouxWeb Webdesign Hasselt
Genkersteenweg 3
Hasselt
0494 83 04 60
Begrafenissen Donkers Uitvaartverzorging Begrafenissen Donkers Uitvaartverzorging
Genkersteenweg 9
Hasselt
011 272 767
Keramiek Atelier Marleen Maris Keramiek Atelier Marleen Maris
Kanaalstraat 49
Stokrooie - Hasselt
0476390600